Апаратура

Начало » Апаратура

VelaShape III

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 3.5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape na Syneron Candela е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

VelaShape III e патентована синергия от 4 технологии:

Биполярна радиочестота (най-мощната произвеждана някога)

IR (инфрачервена светлина)

Пулсиращ вакуум

Масажни ролки

Тези технологии комплексно загряват съединителната тъкан, подобряват клетъчния метаболизъм, като същевременно дренират, което е съществено важно за здравия вид на кожата. Това прави процедурата изключително ефективна и безболезнена. Ефектът е доказан с многобройни клинични проучвания и с над 3.5 милиона проведени процедури по целия свят.Супер ефективност:

Инфраред (IR) на VelaShape III загрява тъканите до 3 мм. дълбочина.

150 – ватовата биполярна радиочестота загрява тъканите до 20 мм. дълбочина.

Пулсиращият вакуум допринася за по-доброто доставяне на енергията до тъканите, а механичните ролки подобряват лимфния дренаж, което придава здрав вид на кожата.

Само за 1 минута радиочестота на апарата загрява до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна, за перфектен резултат.

VelaShape III е може би единствената машина в света, за която производителите дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след 1 процедура. Това са резултати постигнати при клинично проучване сред 42 пациента.

Оптимални резултати след една процедура – минус 2.6 см.

Максимален брой процедури на зона – 3-4. Това прави VelaShape III апаратът, който дава оптимални резултати след най-малко процедури. По този начин пациентите отделят по-малко от личното си време, постигат много по-бързо желаните от тях резултати, а вие възвръщате бързо инвестицията си.

VelaShape III притежава “CE” за контуриране на тялото и “FDA” сертификат за намаляване на обиколката на корема и бедрата и временно намаляване на целулита. Годишно с VelaShape III се правят повече от 1 милион процедури по целия свят. Това доказа, че апаратът постига забележими, измерими и последователни резултати.

 

Резултати:

Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата.

Намалява целулита.

Клиничните проучвания показват, че средно се забелязва намаление с от 1 до 3 см след 1 терапия на дадената зона.

Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.
VelaShape III

ProFacial

Подмладяване и комплексна грижа за кожата на лицето.

Премиум клас многофункционално устройство за грижа за кожата на лицето, чрез четиристъпкова комбинирана апликация на почистване и ексфолиация с Aqua пилинг, лифтиране, мултиполярна радиочестота и ултразвук.

Иновативна технология при която се постига максимална ефективност за детоксикация и почистване в дълбочина, трансдермално доставяне на вещества, ремоделация на колагена, елиминиране на бръчки и цялостно подмладяване на лицето.

За разлика от агресивните химически пилинги, при които може да се появи усещане за болка, зачервяване и излющване на кожата след няколко дни, ProFacial постига същия резултат без усложнения, без дълъг период на възстановяване и дискомфорт.


Технология и предимства

 • Aqua пилинг процес
 • Мощен въздушен компресор увеличава    кинетичната енергия на микроскопичните капчици във въздуха
 • Задвижвания от въздушната струя разтвор , отстранява горните слоеве мъртва кожа
 • Силна вакуумна струя отваря микроканалчетата, за да осигури трансдермално доставяне на хранителни вещества
 • Aqua пилинг разтвори – приложение и активни съставки

PS1 Приложение при нормална, суха, и чувствителна  кожа. Съставът е разработен така, че да ексфолира, почиства в дълбочина и хидратира като отстранява мъртвите клетки и прави кожата гладка, мека и чиста.

 Ексфолиращи съставки: млечна, гликолова, полиглутаминова киселини, уреа, екстракт от плод на папая

 • Почистващи порите съставки: екстракт от: лавандула, листа на монарда дидима (индианска коприва), листа на мента,  фрезия, цвят на лайка, и листа розмарин
 • Овлажняващи съставки: бутилглицерин, дипропиламин, ликол

PS2 Приложение при мазна и акнеична кожа. Емулгиране и премахване на себума от мазната кожа, екстракция на комедони и терапия за черни точки. Съдържа екстракт от Portulaca Oleracea и камфор, които имат мощно антисептично, противовъзпалително и антибактериално действие върху възпалено акне и черни точки. Салициловата и глутамонова киселини нежно почистват порите и премахват себума. Съдържанието на билкови екстракти предоставя допълнително силна антиоксидантна защита и прави кожата мека и сияйна.

 • Съставки атакуващи акне: екстракт от: лавандула, листа на монарда дидима, листа на мента, фрезия, цвят на лайка, листа на розмарин
 • Съставки за премахване на черни тчки: полиглутаминова и салицилова киселини, камфор
 • Съставки за почистване на порите: камфор

PS3 Инфилтрация на хидратиращи и активни съставки. Съдържа силно обогатени с растежни фактори вещества, използва се след приложение на PS1 или PS2, осигурява хидратация  с хиалуронова киселина, биомиметични пептиди и подхранващи съставки.

 • Активни съставки: EGF – епидермални растежни фактори (мощно действие за възстановяване на епителните клетки), галактомицес фермент (ферментационно вещество)

EGF растежни фактори, Galactomyces Ferment Filtrate и ферментационните съставки се абсорбират  от почистените пори и така се намалява себумната секреция, поддържат мастния и воден баланс, подмладяват, ревитализират  и хидратират като правят кожата блестяща и свежа.

PRO FACIAL DELUXE процедура се състои от всички горепосочени стъпки, както и допълнително стимулиране на колаген, радиочестота, йонно повдигане / стягане на кожата и ултразвук.

Мултиполярна радиочестота RF :

 • Оптимална радичестотна енергия се доставя до кожата и мастния слой чрез 6 електрода.
 • Безопасна и безболезнена при приложение, поради ниската енергия и ефективна поради високата РЧ.

 

Ефект от RF

 1. Ремоделация на колагена, подобрява еластичността на кожата
 2. Разтваря мастната секреция ,увеличава циркулацията на кръв и лимфния поток

Тъй като RF разтваря мастната секреция и активира клетките е препоръчително да се използва преди Aqua пилинг процедурата за постигане на ефективен пилинг, както и като последна манипулация за повишаване на клетъчния метаболизъм и подобряване на еластичността на кожата.

 

Йонен лифтинг –биостимулация

 • Вкарва трансдермално активните вещества чрез репулсивна електрозадвижваща сила
 • осигурява еластичност чрез стимулация на тъканта и мускулите

Прилага се за трансдермална доставка на водоразтворими вещества (например Vitamin C).

 

Ултразвук – соно порация

 • стимулира фибробластите и повишава еластичността на кожата чрез ултразвуковите вълни като микро вибрация (масажен ефект )
 • Активиране на процеса на липолиза и дифузия, термичен ефект, регенерация на кожата и подобряване на трансдермалното доставяне на разтвори за биостимулация
 • Подпомага подобряване на пигментацията

Соно порация  –прилага се за трансдермално доставяне на комбинацията от водоразтворими и мастноразтворими вещества след дълбоко почистване с Aqua Peel. Ултразвук – осигурява акустични вълни, които водят до увеличаване  пропускливостта на клетъчните мембрани, без да разрушават клетките, при което се активира метаболизмът на мазнините. Акустичните вълните стимулират микроциркулацията и лимфният дренаж.

Резултатът е видим още след първата процедура. 
ProFacial

Elysion-Pro

Диодният лазер на испанската фирма Cocoon medical – Elysion-Pro е ново поколение лазерна платформа, предназначена за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Достига пикова мощност 2000W и има два режима на работа – статичендо 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ) и динамичен – до 15Hz (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа и мъже с прекомерно окосмяване). Лазерът работи с технология USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тази иновативна технология прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Те достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да наранят кожата.

Предимството на ултра късия импулс е, че той успява да загрее косъма много бързо, което позволява на самия косъм да отведе топлината до фоликула също толкова бързо, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно. При дългите импулси това е по-трудно. Защото те не успяват достатъчно бързо да загреят косъма, следователно луковицата не винаги бива унищожена. Бързината на загряване е изключително важна, защото косъмът, както всеки друг предмет, отдава топлината си. И тъй като е малък, това става за изключително кратко време. Този процес се нарича терморелаксационно време. Това е времето, за което косъмът абсорбира и отдава топлина. Проучванията показват, че за 3 ms косъмът абсорбира цялата енергия без да се разпръсква в останалата тъкан. За 20 ms той абсорбира част от енергията и започва да разпръсква друга част от нея в съседните тъкани. За 50 ms косъмът разпръсква топлина в съседните тъкани, докато температурата му бавно сепонижава.


Elysion притежава развита и патентована охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури наречена „crystal freeze”. Това е система за охлаждане на накрайника базиран на TRT (thermal relaxation time – топлинно релаксационно време), което е времето, необходимо за намаляване на температурата, генерирана от светлина емисията на тъканта или областа над, която се работи.

Системата работи поддържайки постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника, което драстично намалява чувствителността на третиранара зона по време на процедурата.