Козметика

Начало » Козметика

Atrofillin крем

УСПЕШНО ПОДМЛАДЯВАНЕ С Atrofillin®

Atrofillin е дерматологично тестван крем, без съдържание на парабен, който придава обем на кожата и подобрява тена. Специалната комбинация от активни съставки спомага за постигане на максимални резултати при повишаване на блясъка на кожата и редуциране на симптомите при свръхчувствителната и суха кожа.
Atrofilin действа едновременно като изсветлява и изглажда кожата и подобрява плътността й.

Глобален анти-ейджинг тетра-комплекс:

 • Обем
 • Изсветляване
 • Стягане
 • Антиоксидант

Atrofillin: филърът в туба

 • Запълва подкожните тъкани чрез повишаване натрупването на мазнини в адипоцитите.
 • Локално нарастване на мастна тъкан: Acetyl hexapeptide 38: действа върху PGC-1α.
 • Уеднаквява вида на кожната тъкан.
 • Изравнява тена на кожата, реконструира дермиса, антиоксидантно въздействие.*


Kojic Dipalmitate: антитирозиназа, антиоксидант*
Alanine-phospinic acid: антимеланогенеза, антиполимеризация
Mulberrosides, Resvaratrol: антитирозиназа, антиоксидант*
DMAE: повишава плътността на кожната тъкан, увеличава здравината на колагеновите влакна, антиимфламаторен и антиоксидантен ефект, повишава устойчивостта на кожата

*Антиоксидантите имат инхибиращ ефект спрямо свободните радикали и реактивни частици, които провокират увеличаването на меланина.

Приложение: няколко пъти дневно, в продължение на минимум три седмици. Atrofillin крем може да се комбинира с пилинги.

Hexapeptide-38 и PGC-1α – ключова съставка в Atrofillin крем:

 • Увеличава обема на мастната тъкан чрез стимулиране на PGC-1α рецептор.
 • Ремоделира мускулните влакна.
 • Активира биосинтетичните процеси в митохондриите на мастните клетки.

Hexapeptide-38 – защо е толкова ефективен?

 • Увеличава обема на подкожната мастна тъкан с 32,4% за период от 10 дни.
 • Увеличава мастната тъкан в близост до долната челюст с 12% в рамките на 10 дни.
 • 61% увеличение на активността на PGC-1α рецептор, стимулиращ адипогенезата.

PGC-1α рецептор:

 • Ключов модератор на митохондриалния енергиен мегаболизъм и биогенезис.
 • PGC-1α стимулира биосинтеза в митохондриите и насърчава ремоделиращите процеси в мускулните влакна.

Инструкция за употреба

Нанасяйте с леки масажни движения, няколко пъти дневно, в продължение на минимум 3 седмици.
50ml в туба. 1,7 Fl oz

Състав

Вода, глицерил стеарат, C12-15 алкил бензоат, глицерин, бутилен гликол кокоат, Kojic дипалмитат, цетилов алкохол, пропиленгликол, бутилен гликол, диметилетаноламин битартрат, калиев цетил фолсфат, диметикон, ацетил хексапептид-38, екстракт от листо на бяла черница, аминоетил фосфинова киселина, феноксиетанол, капририл гликол, полисорбат 20, диметиконол, акриламид/ натриев акрилат съполимер, парафинова течност, хлорфенезин, тридецет 6, калиев сорбат, лимонена киселина.

 
Atrofilling tube

Dhea-Phyto крем

DHEA-PHYTO КРЕМ – АНТИ-ЕЙДЖИНГ

Skin Tech® DHEA-Phyto е маслено-воден крем, подходящ за превенция и корекция при стареене на кожата.Хидратиращ и анти-ейджинг крем.
Хидратира кожата и защитава от действието на свободните радикали, възстановява баланса на кожата. Една от съставките на крема – екстрактът от див сладък картоф (екстракт от корен на Dioscorea Villosa ) действа като естествен прекурсор на ДХЕА (дехидроепиандростерон-естествен хормон), който има свойството да намалява белезите, свързани със стареенето на кожата. Кремът има отличен хидратиращ ефект, поради наличието на Естествен Хидратиращ Фактор, Церaмид III, глицеритинова киселина и PFPE (полиперфлурометил изопропил етер), инертен и силно филмогенен полимер, който изгражда невидим слой за защита на кожата от външни негативни фактори. Кремът не съдържа фруктови киселини.
Skin Tech® DHEA-Phyto е крем против стареене на кожата на лицето, деколтето, ръцете и предмишниците. Също така се препоръчва и при много чувствителна кожа, особено след агресивни медицински процедури, включително химически пилинг или лазер.

Състав

Екстракт от корен на Discorea Villosa
Биозахарид ГУМ-1
Уреа
Аспартамова киселина
Глицеритинова киселина
Декстрин
Аланин
Глутаминова киселина
Церамид -3

Инструкция за употреба

Нанасяйте равномерно с деликатен масаж веднъж или два пъти дневно. Препоръчително е да нанасяте и слънцезащитен крем (Skin Tech® Melablock-
HSP SPF 30, Melablock-HSP SPF 50+), който се прилага след DHEA – Phyto.

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място.

 
DHEAPhyto tube

Nutritive cream Vit. A-C-E Lipoic Complex

Антиоксидантен, хидратиращ и/или анти-еритема ефект, вследствие на излагане на слънце, лазерни, пилинг или дермабразио процедури.
Защита на кожата от стареене и увреждане вследствие на слънце и тютюнопушене.

SKIN TECH® крем Vit. A-C-E- Lipoic комплекс е маслено-воден крем за превенция и корекция при стареене на кожата. Съдържа различни съставки, използвани в козметиката за забавяне стареенето на кожата. За да се осигури оптимално проникване на активните молекули се използват комплекси с циклодекстрин. По този начин се осигурява висока ефективност на витамини А, С и Е , които действат локално върху метаболизма на кожата, защитавайки я от вредните слънчеви лъчи (както вит. С) и борейки се със свободните радикали, считани за едни от основните фактори за стареене.
SKIN TECH® Nutritive крем Vit. A-C-E- Lipoic комплекс също така съдържа липоева киселина- естествен антиоксидант. Тя действа във водна или маслена среда, поради което е ефикасна във всеки слой на кожата. Липоевата киселина не само е отлична защита срещу свободните радикали, но същo така играе и важна роля за предпазване на други антиоксидантни агенти като вит. С и Е, SOD (Super Oxide Dismutase), каталаза, глутатион.
SKIN TECH® Nutritive крем Vit. A-C-E- Lipoic е крем против стареене на кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете и предмишниците, особено подходящ е за много чувствителна кожа.

 

Инструкция за употреба

Нанасяйте равномерно с нежни масажни движения веднъж или два пъти дневно. Препоръчително е да нанасяте и слънцезащитен крем (Skin Tech® Melablock-
HSP SPF 30, Melablock-HSP SPF 50+), който се прилага след SKIN TECH® Nutritive крем Vit. A-C-E- Lipoic комплекс.

Състав

Ацетат
Аскорбинова киселина
Церамид-3
Уреа
Глицеритинова киселина
Фитинова киселина
Алфа липоева (Тиоктова киселина)
Аскорбил палмитат

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Nutritive tube

Purifying крем

PURIFYING КРЕМ ЗА АКНЕИЧНА КОЖА

Почиства кожата от замърсяване поради  хормонален дисбаланс.Ежедневно приложение за удължаване на ефекта от лазерни, пилинг или други лечебни процедури, свързани с третиране на акнеична кожа.

 

Инструкция за употреба

Сутрин, след почистване на кожата нанесете по цялата област, която третирате, а вечер – само в акнеичните участъци.

Състав

Маслено-воден крем, pH: 4±0,2, специално разработен за акнеична кожа. Кремът действа на няколко различни нива:
1. Наличието на гликолова киселина води до излющване на повърхностните слоеве на кожата и стимулира производството на колаген.
2. Токоферол и ретинил имат стимулиращ и възстановяващ ефект на ниво дермис и еидермис.
3. Триклозан действа антисептично и противовъзпалително.
4. Маслото от чаено дърво (Melaleuca Alternifolia, австралийски храст) е етерично масло, което е толкова ефективно, колкото същото количесво бензоил пероксид.
5. Глицеритиновата киселина е мощен локален противовъзпалителен агент, който също така хидратира, намалява сърбежа и има противовъзпалителни свойства.

Предпазни мерки

Purifying крем съдържа гликолова киселина, която може да повиши проникването на киселини в кожата, използвани при пилинг. Препоръчва се тест за чувствителност ако се прилага веднага след пилинг процедура. При някои потребители се наблюдава усещане за сърбеж или парене; при тези случаи се препоръчва използването на смес от : 50% Purifying Cream смесен с 50% SKIN TECH®Vit. E Anti-oxydant. Прекратете терапията ако усещането за парене продължава.
Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Purifying tube

Purigel гел

PURIGEL ГЕЛ ЗА МЛАДА КОЖА С АКНЕ КОМЕДОНИ

Безмаслен гел, за акнеична кожа, продължително ежедневно приложение.Почиства кожата от замърсявания вследствие на хормонален дисбаланс в юношеска или средна възраст.Поддържа доброто състоянието на кожата след терапия срещу акне. Мазна кожа, предразположена към акне и/или комедони. Поради гелообразната си форма Purigel е показан за приложение както при мъже, така и при жени.Различните активни съставки на Purigel дезинфекцират и отстраняват мъртвите клетки по най-повърхностните слоеве на кожата и повишават защитните им функции без да изсушават кожата. Имат хидратиращи свойства.Освен това Purigel има регенериращо действие върху най-вътрешните пластове на кожата. Друго важно качество е, че редуцира себумната секреция, което поддържа чистия и сияен вид на кожата. Purigel съдържа и съставки с противовъзпалително действие

Инструкция за употреба

Сутрин, след почистване на кожата нанесете по цялото лице или в зоната, която третирате. При необходимост може да се прилага многократно през деня.
Между пилинг процедурите за акне или други терапии, ако се налага по-силна хидратация се препоръчва приложение на Purifying cream (SkinTech). След приключване на терапията е препоръчително да се продължи с ежедневната употреба на Purigel. Затваряйте добре тубата след употреба.

Състав

.Триклозан
Салицилова киселина
Екстракт от репей (Arctium Majus екстракт)
Сяра
Метионин и Ацетил цистин
Камфор
Ментол
Алантоин

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките

Purigel tube

Blending Bleaching крем

АНТИ-ПИГМЕНТ + ГЛАДКОСТ С Blending Bleaching

Blending Bleaching избелващ крем комбинира много активни съставки за максимални резултати. Тяхното действие влияе върху ензимите и оксидативните етапи на меланиновия синтез, чието свръхпроизводство е отговорно за хиперпигментацията на кожата.

Blending Bleaching крем се използва за уеднаквяване тeна на кожата, мелазма, хлоазма, лунички, пост-възпалителна хиперпигментация. Кремът подобрява състоянието на кожата преди/след химически пилинг или преди/след физически медицински процедури с лазер, радио-честота, пулсираща светлина и др.

Антиоксидантният ефект на Blending Bleaching крем забавя оксидацията и действието на свободните радикали и помага за запазване гладкостта на кожата.

Инструкция за употреба

Сутрин, след почистване на кожата, нанесете Blending Bleaching Cream върху цялото лице или върху зоната, която искате да бъде третирана. След това нанесете слънцезащитен крем SKIN TECH® Melablock-HSP и избягвайте излагането на слънце. Вечер нанасяйте Blending Bleaching Cream само където е необходимо.

Състав

Вода, изохексадекин, цетеарилов алкохол и цетеарет-20, екстракт от корена на Glycyrrhiza Glabra (Женско биле) и фермент аспергилос, етокси дигликол, бутилен гликол, екстракт от корен на черница (Morus Alba), Глицерил стеарат, PEG-100 стеарат, С12-15 алкил бензоат, етилхексил метоксицинамат, кожич дипалмитат, диметикон, токоферил ацетат, ретинил палмитат, феноксиетанол, триетаноламин, алантоин, уреа, етил хексил глицерин, титаниев диоксид, алуминиев оксид и симетикон, PEG-8, токоферол, аскорбил палмитат, аскорбинова киселина, цитрусова киселина, аромати, цитронелол, алфа изометил йонон.

Blending tube

Actilift крем

ACTILIFT КРЕМ – АНТИ-ЕЙДЖИНГ И ХИДРАТАЦИЯ

Крем с лифтинг ефект.
Възстановяване на колагена и еластина.
Бърз видим стягащ ефект.
Подобрение на епидермалната защита и хидратация на кожата.

Инструкция за употреба

Нанасяйте два пъти дневно на чиста кожа, преди да използвате грим.

Състав

Маслено-воден крем, pH 6 ± 0,5.
Диметиламиноетанолът (DMAE) e прекурсор на Ацетилхолина -невротрансмитер, необходим за тонус на мускулите. Множество проучвания показват, че локалното действие на DMAE е бързо, кумулативно и дълготрайно.
Съдържанието на млечна киселина и биозахарид в Actilift осигурява моментален и продължителен хидратиращ ефект . Ретинил палмитат и токоферил ацетат стимулират кожата и се борят срещу свободните радикали.

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Actilift tube

Cleanser пяна

ЕЖЕДНЕВНО НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ С CLEANSER

Почистващата пяна на Skin Tech нежно отстранява натрупаните замърсявания върху кожата и регулира рН.Почистването помага за подобряване на състоянието на акнеичната кожа.Понася се добре от кожи, които са станали чувствителни след дерматологични терапии, затова е специално подходящ за употреба преди и след пилинг процедури. Почистващата пяна CLEANSER е дерматологично тестван и не променя пропускливостта на кожата.

Инструкция за употреба

Почиствайте кожата с пяната два пъти дневно. Изплакнете с вода. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. При поява на необичайна реакция, веднага се консултирайте с Вашия лекар.
Противопоказания: aлергия към някоя от съставките.
50ml в туба. 1,7 Fl oz

Състав

Вода, глицерин, динатриев лауроамфодиацетат, натриеви лауриоил аминокиселини от овес, натриев тридецет сулфат, млечна киселина, хексилен гликол, аминокиселини от овес, натриев хлорид, изопропил алкохол, лауринова киселина, тетранатриев EDTA, натриев EDTA, феноксиетанол, етилхексил глицерин, аромат.

Cleanser

Vit. E Anti-oxydant

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА с Vit. E Anti-oxydant

Хидратиращ и антиоксидантен крем за чувствителна кожа. Много течна текстура. Моментална и продължителна хидратация. Кремът не предизвиква комедони, не съдържа ланолин и минерално масло.VIT. E ANTI-OXYDANT помага за възстановяване и поддържане на естествената защитна система на кожата. Действие срещу свободните радикали след пилинг, абразио, слънчево изгаряне или процедури с лазер.Защитава кожата от негативното действие на околната среда.

Инструкция за употреба

Нанесете с леки масажни движения, веднъж или няколко пъти дневно.
50ml в туба. 1,7 Fl oz

Състав

Вода, биозахарид Гум-1, диетилхексил адипат, каприлик/каприк триглицерид, глицерин, дикаприлил етер, хексилен глюкол, глюкоза, фруктоза, сукроза , уреа, декстрин, аланин, глутаминова киселина, аспартамова киселина, хексил никотинат, токоферил ацетат, полиакриламид/ С13-14 изопарафин/лаурет-7, метил глюкоза сесквистеарат, етилхексил метоксицинамат, скиалан, аромат, феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, пропилпарабен, бутилпарабен, калиев цетил фосфат, бензофенон-3, хексаметил дисилоксан, церамид 3, карбомер, глицеритинова киселина, уреа, полиперфлурометил изопропил етер, триетаноламин, натриев EDTA.

VitE tube

Melablock – HSP SPF50+

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ Melablock HSP SPF 50+ – МНОГО ВИСОКА UVA/UVB ЗАЩИТА

Слънцезащитен крем Melablock-HSP SPF 50+ е нова генерация слънцезащитен крем, който осигурява много висока защита срещу UVA/UVB лъчите, срещу термичния стрес (HSP= Heat Schock Proteins / протеини, вследствие на термален стрес) и свободните радикали. Melablock HSP SPF 50+ предпазва клетките от слънчево увреждане и преждевременни белези от фото-ейджинг. Също така осигурява оптимална защита срещу предизвикана от слънцето хиперпигментация след химически пилинг или други медицински процедури, като лазер, радиочестоти, интензивна пулсираща светлина и др. Слънцезащитният ефект на слънцезащитен крем Melablock HSP SPF 50+ е комбиниран с дълбока хидратация. Текстурата на крема не е лепкава и се абсорбира бързо. Слънцезащитен крем Melablock HSP SPF 50+ не съдържа парабени и оксибензон.

Инструкция за употреба

Нанасяйте по кожата на всеки 3 часа (09:00ч., 12:00ч., 15:00ч.) и/или 30 минути преди излагане на слънце.
Флакон от 50 ml. 1,7 Fl oz

Състав

Вода, етилхексил метоксицинамат, полисиликон-15, биз-етилхексил-оксифенол метоксифенил триазин, етилхексил салицилат, бутил метокси-дибензоил метан, калиев цетил фосфат, стеарат-2, метилен бис-бензотриазолил тетраметилбутилфенол, С12-15алкил бензоат, титаниев диоксид, стеарат-21, бензотриазолил додецил р-крезол, силанетриол трелоз етер, токоферил ацетат, екстракт от грозде / vitis vinifera vine/, натриев акрилат/съполимер на натриев акрилол-диметил таурат, децил глюкозид, бизаболол, акриламит/съполимер на натриев акрилат, силика, диметикон, полиглицерил-2 диполихидрокси стеарат, тридецет-6, изохексадекин, полисорбат 80, бутилен гликол, каприлик гликол, течен парафин, пропилен гликол, ксантан гума, сорбитан улеат, ВНТ, натриев бензоат, феноксиетанол, хлорфенезин.
НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ, РАВА, ОКСИБЕНЗОН

Melablock50 tube

Melablock – HSP, SPF 30 крем

ВИСОКА UVA/UVB ЗАЩИТА С Melablock HSP, SPF 30

Melablock-HSP, SPF 30 е нова генерация слънцезащитен крем, който осигурява много висока защита срещу UVA/UVB лъчите, срещу термичния стрес (HSP= Heat Schock Proteins/протеини , вследствие на термален стрес) и свободните радикали. Melablock-HSP, SPF 30 предпазва клетките от слънчево увреждане и преждевременни белези от фото-ейджинг. Също така осигурява оптимална защита срещу предизвикана от слънцето хиперпигментация след химически пилинг или други медицински процедури – лазер, радиочестоти, интензивна пулсираща светлина и др. Слънцезащитният ефект на Melablock-HSP, SPF 30 е комбиниран с дълбока хидратация. Текстурата на крема не е лепкава и се абсорбира бързо от кожата. Melablock-HSP, SPF 30 не съдържа парабени и оксибензон.

 

Инструкция за употреба

Нанасяйте по кожата на всеки 3 часа (09:00ч., 12:00ч., 15:00ч.) и/или 30 минути преди излагане на слънце.
Флакон от 50 ml. 1,7 Fl oz

Състав

Вода, биз-етилхексил-оксифенол метоксифенил триазин, изоамил р-метилоксицинамат, бутил метоксибезоил метан, етилхексил метоксицинамат, бутилен гликол кокоат, стеарат-2, стеарат-21, калиев цетил фосфат, силанетриол трелоз етер, бизаболол, титаниев диоксид, натриев акрилат/ съполимер на натриев акрилол-диметил таурат, екстракт от грозде / vitis vinifera vine/, токоферил ацетат, С12-15 алкил бензоат, бутилен гликол, изохексадекин, каприлик гликол, диметикон, бензотриазолил додецил р-крезол, силика, полиглицерил-2 диполихидрокси стеарат, , полисорбат 80, ВНТ, натриев бензоат, феноксиетанол, хлорфенезин.
НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ, РАВА, ОКСИБЕНЗОН

Melablock30 tube

Pelo Baum Lash Lash

Серум за мигли, обогатен с ексклузивен пептиден комплекс. Предназначен за естествено стимулиране растежа , дължината и плътността на миглите

Приложение

 • Уплътнява и сгъстява миглите
 • Предотвратява прекомерното отпадане на мигли
 • След процедури за удължаване и сгъстяване, както и след поставяне на изкуствени мигли
 • Подсилва естествения цвят на миглите

Предимства

 • Последна генерация стимулиращ серум за мигли
 • Иновация за по-гъсти, дълги и плътни мигли
 • Видим резултат след 4 седмици
 • Без нежелани реакции
 • Патентован пептиден комплекс

Начин на употреба

 • Нанесете в основата на миглите по долния и горен клепач
 • Не докосвайте докато серумът напълно се абсорбира
 • Прилага се вечер, след отстраняване на грима
Pelobaum lamelle